Veneman Elektrotechniek

Sterk in Techniek

Welkom op onze website! 

Over Veneman Elektrotechniek

Veneman Elektrotechniek is een jong en klein bedrijf die 2015 in Hoenderloo is begonnen. In ons bedrijf staat de wens van de klant voorop en daarom gaan wij altijd voor het beste resultaat. Veneman Elektrotechniek staat bekend om kwaliteit en netheid tijdens de werkzaamheden van het begin tot eind en afspraken worden nagekomen. Wij werken alleen met de beste kwaliteit materialen in combinatie met vakmanschap, waardoor wij altijd garantie kunnen geven op ons werk. Ons bedrijf werkt volgens de NEN 1010 en VCA. Hiermee houden wij ons aan professionaliteit en veiligheid binnen onze organisatie.

Kwaliteit in Elektrotechniek

Veneman Elektrotechniek is een installatiebedrijf die zich richt op particulieren en het MKB. Wij leveren, installeren en adviseren in de volgende specialismen:

  • Elektrotechnische installaties
  • Datanetwerken
  • Inbraakmeldinstallaties
  • CCTV systemen
  • Verlichting

Onderscheidend in service en oplossingen

Kwaliteit, service en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een persoonlijk en klantvriendelijk bedrijf die graag met zijn klant meedenkt. Wij stellen daarom ook een afspraak voor een offerte, op locatie, op prijs.

Wij bieden u meer informatie over ons bedrijf tijdens een afspraak op locatie, maar u kunt ons ook bellen of mailen voor vragen en een vrijblijvende kosteloze offerte.

Gastenboek